Espanjalainen keskikenttäpelaaja Dani Ceballos on ollut kuluvan kauden lainalla Arsenalissa Real Madridista. Ceballos, 23, on pelannut tällä kaudella 22 valioliigakamppailussa. Lainasopimus päättyy kauden jälkeen.

Espanjalaisen tulevaisuudesta ei ole vielä tietoa. Todennäköistä kuitenkin on, että ura ei jatku Madridissa. Ceballos itse olisi valmis jatkamaan Arsenalissa pysyvällä siirrolla.

– Palaan kauden jälkeen Real Madridiin, ja heidän pitää tehdä päätös jatkostani. Minulla on vielä kolme vuotta sopimustani jäljellä. Kun tiedän heidän päätöksensä, keskustelen perheeni ja läheisteni kanssa, ja mietimme, mikä on parasta minulle ensi vuonna, Ceballos totesi Sky Sportsin haastattelussa.

– Mutta totuus on, että olen onnellinen Arsenalissa. Olen ollut täällä jo vuoden, joten tänne olisi helppo palata. Ei tarvitsisi sopeutua uuteen seuraan tai liigaan, ja tutustua uusiin pelaajiin ja valmentajiin, hän jatkoi.

– Minusta se voisi olla hyvä askel urallani [viitaten pysyvään siirtoon Arsenaliin]. Mutta, kuten sanoin, tulevaisuuteni riippuu Real Madridin päätöksestä. Tällä hetkellä en tiedä heidän päätöstään, espanjalainen päätti.