Watford erotti manageri Nigel Pearsonin, kun kautta oli jäljellä enää kahden ottelun verran. Putoamiskurimuksessa olevan Hornetsin suoritukset eivät taianomaisesti parantuneet; se hävisi seuraavan pelinsä Manchester Citylle lukemin 0-4.

Nyt The Times kertoo, ettei Watford ainakaan varsinaisesti ole säästämässä rahaa tempullaan, ellei sen omistajataho sitten ole puntien perässä todella röyhkeällä tavalla.

Pearsonin kerrotaan ansaitsevat miljoonan punnan suuruisen bonuksen, mikäli joukkue onnistuu säilyttämään sarjapaikkansa – siitä huolimatta ettei enää ole vakanssissaan.

Herhiläisten valmennusvastuun City-ottelussa kantaneilla, alle 23-vuotiaiden valmentaja Hayden Mullinsilla ja maalivahtivalmentaja Graham Stackilla on kuitenkin edessään melkoinen sarka valioliigastatuksen säilyttämiseksi. Watford pelaa kauden viimeisen ottelunsa Arsenalin vieraana, kun sen kanssa tasapisteissä oleva Aston Villa puolestaan vierailee West Hamin kotistadionilla.

Aston Villan maaliero on yhden osuman verran Watfordia parempi. Pearson siis saa todella jännittää viimeistä ottelua, vaikkei sitä tekniseltä alueelta enää pääsekään seuraamaan. Mikäli Mestaruussarja kutsuu seuraa ensi kaudella, säästää se toki bonusmiljoonan, mutta kärsii muuten putoamisesta massiiviset tappiot.