Katalonialainen Sport kertoo, että Barcelona ja Manchester City ovat tekemässä kolmea pelaajaa koskevaa vaihtokauppaa.

Cityyn olisi siirtymässä puolustaja Nelson Semedo, kun taas etelämpään matkaisivat sekä João Cancelo, että vasta 19-vuotias toppari Eric García. Viimeksi mainittu on tavallaan sekä Manchester Cityn, että Barcelonan kasvatti. Garcia siirtyi Blaugranasta Manchesteriin vuonna 2017.

Barcelona ei tiettävästi ole kovin suuresti Cancelon perässä, mutta on taipuvainen vaihtamaan Nelsonin tähän, onnistuakseen Garcian kaappaamisessa.

Kaikki Barcelonaan liittyvä on tätä nykyä syytä ottaa varauksella, sillä seura on pahoissa ongelmissa imagonsa kanssa. Paikallinen toimittaja Lu Martin väittikin aiemmin, että puheet Garcian tavoittelusta ovat silkkaa silmänlumetta, jolla pyritään tekemään PR:ää kannattajien suuntaan.

Päivitetty 23.7.2020: Garcian ikä