Saksan maajoukkueen laitahyökkääjä Leroy Sané sanoo, että hänen ja Manchester Cityn managerin Pep Guardiolan välillä ei ole vihamielisyyttä.

Sané, 24, jätti Cityn viime viikolla ja siirtyi kotimaansa suurseuraan Bayern Müncheniin 45 miljoonan euron korvausta vastaan.

Siirto Bayerniin oli viritteillä jo viime kesänä, mutta se lakaistiin väliaikaisesti maton alle, kun Sané sai vakavan polvivamman kauden ensimmäisessä ottelussa. Saksalaiskiituri pelasi lopulta tällä kaudella Cityn edustusjoukkueessa alle puoli tuntia.

Sané siirtyi Manchesteriin kesällä 2016, pelasi Cityn riveissä 135 ottelua ja voitti seuran kanssa viisi eri pokaalia. City neuvotteli hänen kanssa jatkosopimuksesta lähes kaksi vuotta, mutta Sané halusi uuden haasteen.

– Meillä on hyvä suhde. Ikinä ei tullut hetkeä, jolloin toinen olisi kyllästynyt toiseen. Olen kiitollinen kaikesta, mitä hän opetti minulle. Pep Guardiola auttoi minua saavuttamaan todella korkean tason, kommentoi Sané Bildille.

– Hän on erittäin pikkutarkka ja haluaa auttaa pelaajiaan kehittymään jokaikinen päivä. Hän on taktiikoissaan pitkäjänteinen, mutta se on positiivinen asia, josta oli minulle hyötyä.

– Me jopa asuimme samassa rakennuksessa, joten näimme toisiamme säännöllisesti.