Bayern Münchenin laitahyökkääjä Leroy Sané on paljastanut, että Chelsea on ainakin hänen tietojensa mukaan vahvistamassa joukkuettaan Bayer Leverkusenin Kai Havertzilla.

Chelsea otti niin sanotusti varaslähdön kesän siirtoikkunaan, kun se ilmoitti hankkineensa Hakim Ziyechin Ajaxista jo helmikuun puolivälissä. Sen jälkeen seura voitti Timo Wernerin siirtokilvan ja nappasi halutun saksalaishyökkääjän itselleen.

Viime viikkojen aikana puheet Havertzin potentiaalisesta Chelsea-siirrosta ovat puolestaan voimistuneet, eivätkä Sanén tuoreet kommentit Bayern Münchenin pressitilaisuudessa tuo kuin lisävauhtia huhuille.

Sanén mukaan Chelsea on tehnyt hyvää työtä hankittuaan kaksi lupaavaa saksalaispelaajaa, sekä Timo Wernerin että Kai Havertzin, saman kesän aikana. Manchester Citystä lähteneen Sanén kommentit voit kuunnella allaolevasta videosta.

Bavarian Bias

@Slimesteiger
Sane just confirmed Kai Havertz to Chelsea it seems

Leroy Sané - “It’s good for Chelsea that they’ve signed two top German talents in Timo Werner and Kai Havertz.”

It’s happening.

Pelaajasiirtoihin erikoistuneen toimittajan Fabrizio Romanon mukaan Havertz on jo alustavasti suostunut Chelsean sopimustarjoukseen, joka ulottuu vuoteen 2025 saakka.

Lontoolaisseuran on kuitenkin päästävä vielä sopuun 21-vuotiaan saksalaisnuorukaisen siirtosummasta, jonka uskotaan olevan noin 80 miljoonaa euroa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Bit different - Leroy Sané basically knows that Kai Havertz wants to join Chelsea. Havertz is pushing by two weeks. His contract until June 2025 is ready as said days ago. “The player is not a problem”.
Chelsea are going to start talks with Leverkusen to find an agremeent 🔵 #CFC

Bavarian Bias

@Slimesteiger
Sane just confirmed Kai Havertz to Chelsea it seems