Manchester Cityn ja Barcelonan entinen huippupelaaja Yaya Touré on liittynyt kaikkien yllätykseksi Englannin Kakkosliigassa pelaavan Leyton Orientin harjoitusvahvuuteen.

– Kukas meillä täällä onkaan? Se on vain kolme Valioliigaa, Mestarien liigan, La Ligan ja Afrikan mestaruuden voittanut Yaya Touré. Siinä hän on, katsokaa, Leyton Orientin harjoituspaidassa tänä aamuna, seura kirjoitti Twitter-tililleen.

Juttu jatkuu Twiitin jälkeen…

Leyton Orient FC

@leytonorientfc

Leyton Orient FC

@leytonorientfc
👀 Who have we got here then?

It's only three-time Premier League, Champions League, La Liga and African Cup of Nations winner Yaya Touré.

There he is look, in his Leyton Orient top at training this morning.

#LOFC #OnlyOneOrient
Yaya Touré lads. Bloody hell.

37-vuotias Touré lähti hiljattain kiinalaisseura Qingdao Huanghaista ja pitää kuntoaan nyt yllä Leyton Orientin harjoituksissa. Seuran haastattelussa Touré kertoi, miten paljon hän on ikävöinyt jalkapallon pelaamista koronaviruspandemian aikana, eikä hän suostunut sulkemaan pois mahdollista siirtoa alasarjaseuran riveihin.

– Haluan vain nauttia viimeiseen minuuttiin saakka, koska jalkapallo on minulle kaikki kaikessa. Olen ollut poissa jalkapallon parista 3-4 kuukautta lukitustilan takia, ja koko sen ajan jotain on tuntunut puuttuvan. Sitä on hankala pukea sanoiksi, Touré kertoi.

– Leyton Orientin kaverit ja joukkueen manageri ottivat minut lämpimästi vastaan ja tunnen oloni kotoisaksi. Haluan harjoitella kovaa ja tehdä parhaani, sitten me näemme [mitä tulevaisuus tuo tullessaan].

Juttu jatkuu twiitin jälkeen…

Leyton Orient FC

@leytonorientfc
🙌 "I just want to enjoy it until the last minute, because football for me is everything."

We caught up with legendary midfielder @YayaToure, as he joined The O's for training this morning.

Watch the full interview on YouTube.

👉 youtu.be/yNAlh-N7pZ4

Norsunluurannikkolainen keskikenttäpelaaja voitti La Ligan ja Mestarien liigan Barcelonassa, jonka jälkeen hän siirtyi Manchester Cityyn vuonna 2010.

Etihad Stadiumilla Touré voitti kolme Valioliigan mestaruutta, kolme Englannin Liigacupia ja yhden FA Cupin. Touré jätti Cityn kahdeksan vuoden mittaisen ajanjakson jälkeen yhtenä seuran suurimpana modernin ajan legendana, poiketen nopeasti kreikkalaisseura Olympiacosissa ennen lähtöä Kiinaan.

Touré on valittu neljästi Norsunluurannikon vuoden pelaajaksi.