Aston Villa varmisti sarjapaikan Valioliigassa päätöskierroksella sunnuntaina, kun se onnistui hakemaan 1-1-tasapelin West Hamin vieraana. Vuosi sitten Mestaruussarjasta noussut Aston Villa riemuitsi sarjapaikan varmistamista kuin mestaruutta, mikä ihmetytti Man United -legendaa Roy Keanea.

Yksi juhlijoiden päähahmoista oli tammikuussa AC Milanista lainalle Aston Villaan tullut 37-vuotias maalivahti Pepe Reina. Kokeneen maalivahdin cv:stä löytyy muun muassa MM- ja EM-kulta, Saksan mestaruus sekä FA Cup -mestaruus, mutta Aston Villan sarjapaikka oli juhlinnasta päätellen iso juttu. Reina oli tärkeä palanen loppukaudella pelaten 12 ottelua, joista kaksi oli nollapeliä.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

MUNDIAL

@MundialMag
Approach your week with the enthusiasm and verve of Pepe Reina having narrowly avoided relegation.

Aston Villan kopissa juhlat olivat ylimmillään West Ham -ottelun jälkeen. Yksi, joka ei juhlintaa täysin sulattanut oli Sky Sportsin asiantuntija ja Manchester Unitedin legenda Roy Keane. Keanen reaktio studiossa tallentui kameroihin, kun Aston Villan pelaajia kuvattiin juhlimassa pukukopissa.

– Tuon takia he eivät koskaan voita mitään, Keane tylytti.

– Olen kyllä iloinen Dean Smithin puolesta, hän teki hyvää työtä. Joukkueessa nähtiin isoja muutoksia viime kesänä. Se ottaa aikaa ja he pysyivät ylhäällä, ja se on toki iso saavutus. Tuo juhlinta menee kuitenkin ehkä vähän yli, mutta onnea heille, Keane sanoi.

Keanen reaktio nauratti kovasti toista asiantuntijaa Micah Richardsia. Katso video alta.

Football Daily

@footballdaily
🗣 "Celebrations a bit over the top"

Roy Keane's reaction to Aston Villa celebrating surviving relegation