22-vuotias Eberechi Eze kiinnostaa useampaakin valioliigaseuraa. Queens Park Rangers on jo ehtinyt torjua Crystal Palacen tästä tekemän tarjouksen. Tiettävästi QPR oli alunperin asettanut viime kaudella 14 maalia Mestaruussarjassa iskeneelle pelurille 20 miljoonan punnan hintalapun, mutta olevan nyt tyytyväinen 16 miljoonaan puntaan. Eaglesin tarjous oli siis jäänyt tästä.

Eze siirtyi vuonna 2011 Arsenalin nuorisojoukkueesta Fulhamin leiriin. Sen jälkeisiin vuosiin mahtuvat jaksot Readingissa ja Wycombessa, mutta valtaosan ajastaan pelaaja on viettänyt Lontoossa. Seuroina mainitun kolmikon lisäksi pääkaupungissa myös Millwall. Aikuisten tason debyyttinsä Eze teki QPR:n Loftus Roadilla.

Palacen tarjouksen lisäksi The Guardianin mukaan Ezen kintereillä ovat sekä liigaan palaava West Brom, että myöskin David Moyesin West Ham. Jälkimmäisen kaupanteko on kuitenkin riippuvainen siitä, löytääkö se ostajat Felipe Andersonille ja Manuel Lanzinille.