Manchester United nousi keskiviikkoiltana 2-1-voittoon LASK Linzin isäntänä ja selvitti samalla tiensä Eurooppa-liigan puolivälieriin.

Manchester United murskasi LASKin lopulta yhteismaalein 7-1 voitettuaan joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen peräti 5-0-lukemin maaliskuussa.

Manchester United

@ManUtd
Job done 👍

Next stop: Germany 🇩🇪

#MUFC #UEL @Chevrolet

Itävallasta saapunut vierasjoukkue eteni keskiviikon osaottelussa 1-0-johtoon pelin 55. minuutilla, kun Philipp Wiesinger laukoi pallon upealla kaukolaukauksella Sergio Romeron selän taakse kulmapotkun jälkitilanteesta.

United avasi maalihanansa kuitenkin saman tien, kun Juan Mata vapautti Jesse Lingardin läpiajoon LASK-puolustuksen nukahdettua pahemman kerran. Valioliigakauden viimeisellä kierroksella Leicesterin verkkoon osunut englantilaispelaaja jatkoi siitä mihin hän viimeksi jäi, ja ampui pallon puolustajan kautta maaliin.

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær kierrätti kokoonpanoaan paljon, eikä pelin tempo ollut kovinkaan korkea. Pelin ratkaisi lopulta sisään vaihdettu Anthony Martial, joka puikkelehti puolustajien ohitse boksiin ja viimeisteli pallon maaliin Matan syötöstä pelin 88. minuutilla.

Manchester United kohtaa Eurooppa-liigan puolivälierissä tanskalaisseura FC Kööpenhaminan 10. elokuuta, jonka jälkeen vastaan asettuu mahdollisesti joko Wolverhampton, Olympiacos, Sevilla tai AS Roma.