Liverpool on Sky Sportsin saamien tietojen mukaan kiinnostunut Norwichin laitapuolustaja Jamal Lewisista.

Liverpool haluaa vahvistaa laitaosastoaan ja suunnannut katseensa sarjasta pudonneeseen Norwichiin. Lewis, 22, on pelannut Norwichissa vasempana laitapuolustajana, ja Liverpool haluaisi Lewisista kirittäjän ja varamiehen loistavasti pelanneelle Andrew Robertsonille.

Lewisin viime kausi Norwichissa oli vaikea, vaikka tilille kirjattiin minuutteja 28 valioliigaottelussa. Alkukaudesta Lewis tahkosi isoja minuutteja, mutta hiljalleen hän menetti avauskokoonpanon paikan Sam Byramille. Loppukaudesta Lewis kuitenkin sai jälleen vastuuta ja mies teki uransa ensimmäisen valioliigamaalin helmikuun lopulla Leicesteriä vastaan 1-0-voitossa.

Kaudella 2018-19 Lewis oli Norwichin avainpelaaja Mestaruussarjassa pelaten 42 sarjaottelua, joissa antoi neljä maalisyöttöä.

Sky Sports tietää kertoa, ettei Liverpool ole vielä tehnyt virallista tarjousta Lewisista, mutta valmisteilla on noin 10 miljoonan punnan (noin 11 miljoonan euron) tarjous. Samaan aikaan Norwich on tiettävästi kiinnostunut Liverpoolin akatemiassa pelaavasta 19-vuotiaasta vasemmasta laitapuolustajasta Yasser Laroucista, josta Liverpool olisi tiettävästi valmis luopumaan.

Lewisin kohdalla isoin kysymys on se, haluaako nuori puolustaja säännöllistä peliaikaa sarjatasoa alempana Norwichissa vai varamiehen roolin yhden maailman parhaimman laitapuolustajan (Robertsonin) takana.