Norwich on hylännyt Liverpoolin kymmenen miljoonan punnan (noin 11 miljoonaa euroa) tarjouksen laitapuolustaja Jamal Lewisista, kertoo Sky Sports.

Valioliigasta pudonnut Norwich ei edes harkitse 22-vuotiaan Lewisin myymistä, ellei se saa hänestä vähintään 20 miljoonan punnan tarjousta. Kanarialinnut uskoo toiveensa toteutuvan, sillä Pohjois-Irlannin maajoukkuepuolustajan sopimusta on jäljellä vielä kolme vuotta.

Liverpool saattaa sisällyttää seuraavaan tarjoukseensa Yasser Laroucin, 19-vuotiaan algerialaispakin.

Tuore Valioliigan mestari on etsinyt jo pitkään kirittäjää vasemmalle laitapuolustajalleen Andrew Robertsonille, joka on manageri Jürgen Kloppin ehdoton ykkösvaihtoehto kyseiselle tontille.

Robertson saattaa kuitenkin olla osasyy sille, miksi Lewis ei välttämättä halua Liverpooliin. Päättyneellä kaudella Lewis pelasi 28 Valioliigan ottelua, mutta Liverpoolissa hänelle ei voida tuollaista peliaikaa taata.