Crystal Palace taistelee Aston Villan kanssa hanakasti Ollie Watkinsista, joka teki päättyneellä kaudella 25 maalia Englannin Mestaruussarjassa. Sen lisäksi lontoolaisseura on The Guardianin mukaan tarjonnut sopimusta Bournemouthin jättäneelle Ryan Fraserille.

Watkinsilla on lupa lähteä Brentfordista noin 20 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan joukkueen hävittyä Valioliigan nousukarsintojen finaalissa Fulhamille 1-2-lukemin tiistai-iltana (lue lisää).

24-vuotiasta kärkimiestä pidetään yhtenä Mestaruussarjan kirkkaimpana tähtenä, eikä hänen uskota jäävän ensi kaudeksi Brentfordiin. Palacen ja Villan lisäksi West Ham, Sheffield United ja Leeds etsivät vahvistuksia hyökkäykseensä ja pitävät silmällä myös Watkinsin tilanteen kehittymistä.

Ryan Fraser on tällä hetkellä ilman seuraa. Kuva: Getty Images

Palace on kiinnostunut myös Fraserista, joka jätti Bournemouthin jo kesäkuun lopulla hänen sopimuksensa päätyttyä. Skotlannin maajoukkuelaituri ei halunnut osallistua Bournemouthin viimeiseen yhdeksään peliin koronaviruksen aiheuttaman ottelutauon jälkeen ja poistui seurasta ennen kuin sen putoaminen Mestaruussarjaan varmistui.

Palace on tarjonnut Fraserille sopimusta 50 000 punnan viikkopalkalla. 26-vuotias laitahyökkääjä oli kaudella 2018-19 joukkueensa tehokkain pelaaja tehtyään seitsemän maalia ja annettuaan 14 maalisyöttöä 38 valioliigaottelussa.