Ghanan entinen maajoukkuepelaaja Kevin-Prince Boateng tunnetaan jalkapallokiertolaisena, joka nousee lähes poikkeuksetta otsikoihin missä ikinä pelaakin.

Tällä hetkellä Boateng, 33, edustaa italialaista Fiorentinaa, mutta hän vietti kauden jälkimmäisen puoliskon lainalla turkkilaisessa Beşiktaşissa. Boatengin ura on vienyt hänet kuuteen eri maahan ja 12 eri seuraan, joista osassa häntä muistellaan lämmöllä ja muissa ei niinkään.

Kesällä 2007 Boateng päätyi Tottenhamiin, mutta hänen aikansa Lontoossa oli pettymys. Ghanalainen sai kahden kauden aikana vastuuta noin tuhat minuuttia ja vietti osan ajasta lainalla saksalaisessa Borussia Dortmundissa ennen kuin jatkoi matkaansa Portsmouthiin.

Tottenhamin entisen hyökkääjän Darren Bentin mukaan Boateng väläytteli taitojaan harjoituksissa ja ihmetteli kovaan ääneen, miksi hän ei saa enemmän peliaikaa.

– Muistan yhdet harjoitukset Spursista Kevin-Prince Boatengin kanssa, kertoi Bent Talksportille.

– Hän on vähän silmäänpistävä hahmo, eikä hän päässyt Spursissa oikein pelaamaan.

– Muistan, kun hän teki kerran harjoituksissa maailmanluokan maalin, volleyn noin 30 metristä, ja huusi kurkku suorana: ”Miten tämä kaveri ei pääse pelaamaan?”

– Hän puhui itsestään! Me kaikki nauroimme. Juande Ramos taisi olla silloin managerina.