Barcelona on erittäin kiinnostunut Bernardo Silvasta ja yrittää houkutella Manchester City -taiturin Camp Noulle tarjoamalla hänelle avainroolia ensi kauden joukkueesta.

Portugalin maajoukkuemies nimettiin Manchester Cityn vuoden pelaajaksi kaudella 2018-19, mutta hän aloitti vain 23 valioliigaottelua hiljattain päättyneellä sarjakaudella. Silva on pudonnut Pep Guardiolan nokkimisjärjestyksessä Phil Fodenin ja Riyad Mahrezin alapuolelle, mikä on herättänyt kysymyksiä hänen tulevaisuudestaan Etihad Stadiumilla.

The Telegraphin mukaan Silva lukeutuu Barcelonan tärkeimpiin siirtokohteisiin tänä kesänä, ja tarjous pelaajasta on jo valmisteilla. Barcelona on valmis tarjoamaan laitapuolustajaansa Nélson Semedoa vaihdossa Manchester Citylle, joka on ollut vastaavasti jo pitkään 26-vuotiaan perässä.

Bernardo Silva teki kuusi maalia tämän kauden Valioliigassa. Kuva: Getty Images

Yksinkertaista rahatarjousta ei seuran budjetin takia ole odotettavissa, mutta Barcelona aikoo tänä kesänä testata, olisiko Silva valmis jättämään Manchester Cityn kolmen Englannissa vietetyn vuoden jälkeen. Silva siirtyi Manchester Cityyn 50 miljoonalla eurolla AS Monacosta kesällä 2017.

[readmore from=Siirtouutiset]

Silva pääsi kentälle vain 23 minuutiksi, kun Manchester City kukisti Real Madridin viime perjantaina Fodenin avattua valeysin roolissa. Silva avasi alle puolet Cityn sarjaotteluista Valioliigan palattua kolmen kuukauden mittaiselta tauolta kesäkuussa.

– Ehkä se (Silvan pienentynyt vastuu) on ollut minun syytäni tällä kaudella. Tai ehkä Phil on ollut enemmän mukana ja Riyad on pitänyt tasonsa korkealla, ja muut pelaajat ovat myös pelanneet hyvin, Guardiola pohti hiljattain lehdistön edessä.