Italian Serie A -kauden ylivoimainen maalikuningas, Lazion Ciro Immobile kertoi Corriere dello Sportille, että Newcastle oli lähestynyt hänen agenttiaan hankinta-aikeissa aiemmin tänä vuonna.

Tässä vaiheessa oli vallalla vielä yleinen uskomus, että saudiarabialaistaho ostaa Magpiesin, ja rahaa tulee olemaan käytettävissä rutkasti.

– Näiden kauppapuheiden aikoihin seurasta soitettiin agentilleni Alessandro Moggille. Heidän tarkoituksenaan oli värvätä myös italialainen valmentaja, joko Massimiliano Allegri tai Luciano Spalletti.

Newcastlen seurakauppa ei lopulta totetutunutkaan, ainakaan odotetussa aikataulussa. Se tapa, jolla Immobile nyt puhuu, antaa toki ymmärtää ettei häntä oltaisi suurellakaan rahalla saatu siirtymään Valioliigaan.

– Aion sitoutua Lazioon pysyvästi. Uusi sopimukseni tulee olemaan kolmivuotinen, ja kestämään siis siihen asti että olen 35-vuotias.

– Synnyin Napolissa, joten seuraan sen edesottamuksia aina, mutta Lazio on antanut minulle jotain korvaamatonta.

Immobile teki päättyneellä kaudella 36 osumaa, viisi enemmän kuin sarjan maalipörssin kakkoseksi jäänyt Juventuksen Cristiano Ronaldo.