Southampton ilmoitti keskiviikkona tehneensä puolustuspään hankinnan. St Mary’sille siirtyy 21-vuotias toppari Mohammed Salisu.

Southampton FC

@SouthamptonFC
Salisu is a Saint! 😇

Get the lowdown on #SaintsFC's latest summer signing:

Vasenjalkainen pakki on pelannut topparin tonttien lisäksi myös puolustavana keskikenttämiehenä. Ghanalaisen aiempi ammattilaisura on kulunut Real Valladolidissa, jossa viime kaudella vyölle kertyi 31 La Liga -ottelua.

Nelivuotisen sopimuksen Saintsin kanssa tehnyt pelaaja on ollut aiemmin muiden muassa Manchester Unitedin kiikareissa.

– Kyseessä on merkittävä kiinnitys meille, Mohammedin profiili sopii joukkueeseemme hyvin. Hän on nuori ja omaa ison potentiaalin, mutta on myös valmis auttamaan meitä heti, kun sopeutuu pelitapaamme, manageri Ralph Hasenhüttl iloitsi.

Transfermarktin mukaan Salisun siirtokorvaus oli 12 miljoonaa euroa.