Tottenhamin kaudesta 2019-20 kertovat dokumentti All Or Nothing: Tottenham Hotspur julkaistaan elokuun 31. päivä Amazonin suoratoistopalvelussa. Kauan odotetun dokumentin virallinen traileri julkaistiin tänään, perjantaina (katso traileri alempaa).

Dokumentissa riittää rutkasti todella mielenkiintoisia aiheita, joita näytetään sisältä päin kuvattuna. Tottenhamin kauteen 2019-20 mahtui paljon.

Pitkäaikainen manageri Mauricio Pochettino sai potkut marraskuussa ja tilalle pestattiin yksi maailman menestyneimmistä managereista José Mourinho. Jo pelkästään Mourinho tuo dokumenttiin varmasti oman mausteensa.

– Olette mukavia jätkiä, mutta mukavat jätkät eivät voita koskaan mitään, Mourinho jyrisee dokumentissa pelaajilleen puku kopissa.

Odotuksia nostattaa myös koronavirusksen aiheuttama kaaos maailmaan ja sitä kautta myös jalkapalloon ja Valioliigaan. Spursin kauteen mahtui myös kovia takaiskuja muun muassa loukkaantumisten muodossa. Lisäksi putoaminen FA Cupista rangistuspotkukilpailun jälkeen Norwichille on vähintäänkin kiinnostavaa seurattavaa pukukopista käsin.

Lopulta Spurs sijoittui Valioliigassa kuudenneksi ja pääsee karsimaan ensi kaudeksi Eurooppa-liigaan.

Amazon on aiemmin tehnyt samanlaisen All Or Nothing -dokumentin Manchester Cityn kaudesta 2017-18. Jos Tottenhamin kanssa päästään edes lähelle City-dokumenttia, on tämä jälleen katselusuosituksen arvoinen.

Katso All Or Nothing: Tottenham Hotspur -dokumentin virallinen traileri alta. Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä.