Newcastlen huhuttu myynti upporikkaille saudiomistajille vaikuttaa kaatuneen, mutta siitä huolimatta seura pyrkii hanakasti vahvistamaan ensi kauden joukkuettaan. Sky Sportsin mukaan manageri Steve Brucen toivelistan ykkösnimenä on kokenut Englannin maajoukkueestakin tuttu pelaaja, Manchester Unitedin Chris Smalling. Muutenkin Bruce tähtää tässä siirtoikkunassa erityisesti brittiläisiin vahvistuksiin.

30-vuotias Smalling vietti kauden 2019-2020 lainalla Serie A:n viidenneksi sijoittuneessa AS Romassa. Smalling pelasi kaikkiaan 37 ottelua ollen koko kauden ajan yksi joukkueensa johtavista pelaajista. Tehotilastoihin kirjattiin kolme maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Smallingin sopimus Manchester Unitedin kanssa kattaa vielä kaksi kautta, mutta Unitedin uskotaan olevan valmis miehestä luopumaan, kunhan hinta on oikea. United hankki pelaajan Fulhamista kesällä 2010.

[readmore from=Smalling-Chris]

Manchester Unitedissa 194-senttinen toppari on pelannut vuosien saatossa kaikkiaan 323 ottelua. A-maaotteluita Smalling on pelannut 31.

Valioliigan siirtoikkuna sulkeutuu 5. lokakuuta.