Manchester Cityn taival Mestarien liigassa päättyi jälleen suureen pettymykseen. Lyon päätti Pep Guardiolan miehistön matkan 3-1-lukemilla jo puolivälierissä (lue lisää).

Lyonin Moussa Dembélén viimeistelemä voittomaali herätti toisen jakson lopussa kysymyksiä. Ranskalaishyökkääjä näytti rikkoneen ennen maalia Aymeric Laportea.

Pallo vieri myös Dembélén jalkojen välistä joukkuetoveri Karl Toko-Ekambille, joka oli selkeästi paitsiossa. Edes VAR-tarkastus ei kumonnut tuomiota.

LUE MYÖS: Manchester Cityn tähtipuolustaja ei voinut käsittää VAR:n kohupäätöstä – ”Tätä on hyvin hankala niellä”

Peter Walton selitti, ettei paitsio ollut syy videotarkastukselle. Entinen valioliigatuomari yllättyi, että maali hyväksyttiin.

– He varmaankin tarkistivat, rikottiinko Laportea. Paitsio oli melko selvä, mutta hän (Dembélé) ei ollut paitsiossa, Walton analysoi.

[readmore from=Manchester-City]

– Mutta edelsikö maalia rike? Paitsiossa on huomioitava, vaikuttiko paitsiossa ollut peliin vastustajaa häiriten. Sitä hän (Toko-Ekambi ei tehnyt). Koskiko hän palloa itse? Ei.

– Olin hyvin yllättänyt, ettei siitä kontaktista vihelletty rikettä. Erityisesti kun siitä seurasi saman pelaajan maali. Hänellä oli vaikutusta päätökseen, joten olen yllättänyt, ettei siitä tullut rikettä.

Lähde: Mirror