Jalkapalloseurojen kolmannet pelipaidat ovat tulleet vuosien varrella tunnetuksi niiden erikoisesta ja vapaamielisestä kuvioinnista. Manchester Unitedin huhuiltu kolmospaita jakaakin nyt vahvasti mielipiteitä sosiaalisessa mediassa.

Footy Headlines -sivuston julkaisemien kuvien perusteella Old Traffordilla on päädytty mustavalkoiseen vaakaraitakuviointiin punaisten yksityiskohtien värittämänä. Tämä ei ole ensimmäinen versio Manchester Unitedin kolmannesta pelipaidasta, jonka kuviointi on hyvin samanlainen.

Historiallisesta näkökulmasta tarkkaillen, on vastaavanlaista kuviointia käytetty brittilaivojen naamioimiseen ensimmäisessä maailmansodassa. Silloin abstraktien kuvioiden avulla pyrittiin hankaloittamaan vihollisten kykyä arvioida alusten kokoa, nopeutta, etäisyyttä ja suuntaa.

Voisiko tämä antaa Bruno Fernandesille ja kumppaneille etulyöntiaseman ensi kauden taisteluissa? Joka tapauksessa, reaktiot kuviin ovat olleet hyvin sekalaisia. Jotkut fanit ovat osoittaneet epämieltymyksensä hyvinkin voimakkaalla tavalla.

– Kammottava. Huonoin pelipaita ikinä, kirjoitti eräs fani.

 

– Kamala. Muistuttaa safaripuiston bussia, kirjoitti toinen.

– Seurastamme on tullut vitsi, totesi kolmas.

– Mikä tätä seuraa vaivaa? Totinen joukkue on kiireinen julkistaessaan uusia pelaajia, mutta minun rakastamani Manchester United on kiireinen julkistaessaan uutta paitaa.

– Hitsi, en malta odottaa näkeväni Harry Maguirea tuo päällä, ivaili yksi kommentoija seepra-kuvan kera.

Moaz Arshid

@MoazArshid

Talha Ashraf

@whenitroll
Zebra
why not cheetah? @MoazArshid 😀
So pogba won’t miss Juventus and will never leave

– Seeprakuvio. Miksei gepardin?, ihmetteli eräs fani.

– Jotta [Paul] Pogba ei ikävöisi Juventusta, eikä lähtisi koskaan, vastasi toinen.