Manchester United on kiinnostunut Sky Sportsin mukaan Juventuksen 29-vuotiaasta laiturista Douglas Costasta, joka on nousemassa yhdeksi korvaajaehdokkaaksi Jadon Sancholle.

Sanchon siirtosaaga on ollut töyssyjä täynnä. Borussia Dortmund on pitänyt tiukasti kiinni noin 120 miljoonan euron hintalapustaan. Se on pakottanut Unitedin tähyilemään vaihtoehtoisia hankintoja Sancholle, joka tiettävästi on yhä halukas siirtymään Manchesteriin, mutta ei halua vaatia siirtoa seuraltaan.

Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke kertoi, ettei seuralla ole mitään pakottavaa tarvetta myydä Sanchoa halvemmalla, vaikka seura on tehnyt 44 miljoonaa euroa tappiota koronaviruksen takia. Manchester Evening Newsin mukaan United on turhautunut Sanchon neuvottelujen hitauteen. Sancho on tällä hetkellä Dortmundin mukana valmistautumassa uuteen kauteen.

Douglas Costa on noussut Unitedin hankintalistalle. Hänestä kaavaillaan enempi kokoonpanon leventäjää kuin avauksen miestä. Costan hankkiminen voisi olla huomattavasti helpompaa kuin Sanchon.

Siirtomarkkinoiden asiantuntijan Gianluigi Di Marzion mukaan Juventus haluaa eroon Costasta, jolla on sopimustaan jäljellä vielä kesään 2022 asti. Viime kaudella Costa esiintyi Serie A:ssa 23 ottelussa, joissa syntyi yksi maali ja viisi maalisyöttöä. Rooli on jäänyt Torinossa viime aikoina pieneksi pääasiassa loukkaantumisten takia.

– Juventus haluaa hänen lähtevän. Hänen (Costan) agentti etsii ratkaisuja, ja he ovat keskustelleet Manchester Unitedin kanssa selvittääkseen onko seura kiinnostunut.

– He (Man Utd) harkitsevat sitä, mutta ongelmaksi on muodostumassa se, että Douglas Costa on usein loukkaantunut. Agentit ovat keskustelleet Unitedin kanssa ihan varmasti ja ehdottaneet siirtoa, Di Marzio kertoi Sky Sportsille.