Liverpool kohtaa viikon sisään sekä VfB Stuttgartin, että RB Salzburgin. Jürgen Klopp kertoo seuran sivustolla siteistä vastustajiin. Tämän viikon lauantaina kohdattavan Stuttgartin osalta ne ovat pitkälti henkilökohtaisia.

– Olen syntynyt Stuttgartissa, ja seura oli lapsuuden suosikkini. Olen sittemmin pelannut heitä vastaan Bundesliigassa muutamaan otteeseen, eivätkä tunteeni aikuisiällä muutenkaan ole aivan samanlaiset kuin lapsena. Koko perheeni kuitenkin kannattaa Stuttgartia edelleen, ja olen iloinen siitä että he nousivat taas korkeimmalle tasolle.

Jos Stuttgart-yhteydet ovatkin lähinnä Kloppin omia, on ensi tiistaina kohdattavan Salzburgin kohdalla tilanne toinen.

– Siitä ei ole kauaa, kun pelasimme heitä vastaan. Taki (Takumi Minamino) tuli vasta sieltä, Sadio (Mané) on pelannut siellä, Naby (Keïta) pelasi siellä.

Kyseessä on kummassakin tapauksessa toki vain harjoitusottelu.

– Eivät nämä ole maailman merkittävimpiä pelejä, mutta juuri nyt ne ovat hyvin, hyvin tärkeitä. Niissä näemme, pystyvätkö pojat käyttämään pelitilanteissa taas niitä asioita, joita haluamme heidän käyttävän.