David Alaba saattaa olla Valioliiga-pelaaja kahden viikon kuluttua, kertoo Sky Sports. Bayern Münchenin pelaaja on kieltäytynyt seuran tarjoamasta jatkosopimuksesta 15 miljoonan euron vuosipalkalla ja herättänyt vahvaa kiinnostusta Englannin pääsarjassa.

Alaban nykyinen sopimus Bayernin kanssa umpeutuu kesällä 2021. Manchester City yritti jo houkutella monipuolisen puolustajan riveihinsä samalla kun Leroy Sané siirtyi Allianz Arenalle noin 60 miljoonalla eurolla alkukesästä.

Manchester United ja Chelsea ovat myös vahvasti 28-vuotiaan itävaltalaispelaajan kintereillä, jonka odotetaan aloittavan Bayernille Mestarien liigan välierässä Lyonia vastaan keskiviikkoiltana.

Skyn mukaan Alaba tekee päätöksen tulevaisuudestaan Bayern Münchenin Mestarien liiga -kauden päätyttyä. Jos seura etenee finaaliin, se kohtaa siellä PSG:n 23. elokuuta.

[readmore from=Siirtouutiset]

Lauantaina Sky Germany kertoi, että Alaban neuvonantaja Pini Zahavi on neuvotellut jatkosopimuksesta Bayern-pomojen kanssa. Pelaaja ei kuitenkaan suostunut seuran tuoreimpaan tarjoukseen, eivätkä osapuolet ole kovin lähellä yhteisymmärrystä.

Alaba haluaisi saavuttaa uudella sopimuksellaan seuran kovimmat tienaajat, kuten Manuel Neuerin, Thomas Müllerin ja Robert Lewandowskin. Jos paranneltua jatkosopimustarjousta ei ole havaittavissa, on valioliigasiirrosta kiinnostunut Alaba valmis lähtemään seurasta.