Arsenal on hankkimassa keskuspuolustaja Gabriel Magalhaesin noin 25 mlljoonalla eurolla LOSC Lillestä. The Telegraphin mukaan 22-vuotias brassipelaaja suostui Tykkimiesten viisivuotiseen sopimustarjoukseen keskiviikkoiltana.

Gabriel sai tarjouksia useilta muiltakin seuroilta, kuten Napolilta ja Evertonilta, mutta Arsenal on nähtävästi voittanut siirtokilvan lupaavasta Lille-topparista. Lontoolaisseuran jättänyt Raul Sanllehi oli alun perin vastuussa Gabrielin siirtoneuvotteluista, mutta nyt tekninen johtaja Edu ja päävalmentaja Mikel Arteta ovat hoitaneet pelaajakaupan maaliin.

Arsenal halusi tuoda Gabrielin riveihinsä, vaikka se hankkikin Pablo Marín pysyvällä sopimuksella aiemmin tänä kesänä. St Etiennessä päättyneen kauden lainalla pelannut William Saliba on myös palannut Emiratesille vahvistamaan Arsenalin alakertaa.

[readmore from=Siirtouutiset]

Gabrielin saapumisen uskotaan kuitenkin lisäävän seuran tavoitteita hankkiutua eroon Sokratis Papastathopoulosista ja Calum Chambersista, joille Arteta ei enää näe käyttöä. Joukkueesta löytyy tällä hetkellä seitsemän keskuspuolustajaa, minkä takia myös Rob Holding saatetaan myydä tänä kesänä eteenpäin.

Gabriel oli tärkeä pelaaja Lillen kokoonpanossa, kun ranskalaisjoukkue sijoittui neljänneksi viime kauden Ligue 1:ssä. Hän aloitti myös joukkueen jokaisen lohko-ottelun tämän kauden Mestarien liigassa ja tulee nyt liittymään entisen Lille-hyökkääjän Nicolas Pépén luokse Arsenaliin.