RB Leipzigissä loppukauden säkenöinyt Angeliño haluaa palata ensi kaudeksi Manchester Cityyn, sillä hän uskoo voivansa nousta joukkueen avauskokoonpanoon esiinnyttyään vakuuttavasti hänen lainajaksonsa aikana.

Angeliño siirtyi Leipzigiin puolen vuoden mittaisella lainasopimuksella viime tammikuussa. 23-vuotias vasemman puolen laitapakki pelasi avainroolissa Julian Nagelsmannin alaisuudessa, kun saksalaisjoukkue sijoittui Bundesliigassa kolmanneksi ja selvisi Mestarien liigan välieriin, mutta on nyt palaamassa Manchesteriin.

Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkuemies takoi yhden maalin ja viisi maalisyöttöä 19 otteluun, kun Leipzig pudotti Tottenhamin ja Atlético Madridin matkalla Mestarien liigan neljän parhaan joukkoon.

[readmore from=Manchester-City]

Leipzig halusi hankkia Angeliñon pysyvästi itselleen, kunnes siirtoneuvottelut kaatuivat Manchester Cityn 27 miljoonan euron suuruiseen hintalappuun.

Angeliño siirtyi takaisin Etihad Stadiumille viime kesänä, kun Manchester City käytti hänen PSV-sopimukseensa lisätyn kuuden miljoonan euron takaisinosto-option. Espanjalaislupaus pelasi 12 ottelua Pep Guardiolan alakerrassa ennen kuin hänet lähetettiin loppukaudeksi lainalle Saksaan.