Valioliigaan noussut Fulham tiedottaa hankkineensa puolustaja Antonee Robinsonin. Hän siirtyy seuraan pistevähennyksen takia Mestaruussarjasta Ykkösliigaan pudonneesta Wiganista.

Robinsonin ja Fulhamin sopimus ulottuu kesään 2024 saakka. ESPN:n tietojen mukaan siirtosumma on 1,9 miljoonaa puntaa eli noin 2,1 miljoonaa euroa.

Robinson on 23-vuotias Yhdysvaltain maajoukkuepelaaja. Hän on edustanut maataan seitsemässä ottelussa. Wiganissa hän pelasi viime kaudella 38 ottelua ja teki yhden maalin.

Robinsonin kintereillä olivat tiettävästi myös Sheffield United, West Bromwich ja Newcastle. Fulham vaikuttaa voittaneen Sheffield Unitedin kisassa Robinsonista aivan loppumetreillä, sillä Sky Sports uutisoi aiemmin, että Robinsonin siirto Sheffieldiin olisi ollut viimeistelyä vaille valmis.

− Olen kuin tehty Fulhamin pelaajaksi. Muutamia päiviä sitten kuulin (manageri) Scott Parkerin olevan kiinnostunut minusta ja haluavan keskustella kanssani. Soittelimme, ja hän oli erittäin halukas saamaan minut Fulhamiin, Robinson kertoo.

Antonee Robinson

@Antonee_Jedi
Secondly, absolutely made up to have aigned for @FulhamFC Can’t wait to get going, so excited to start the season! 🤍🖤