Liverpool on valmis myymään Marko Grujicin tänä kesänä eteenpäin. Seura on asettanut hänelle noin 20 miljoonan punnan (22 miljoonaa euroa) hintalapun, kertoo Goal.

Grujic on viettänyt viimeiset kaksi kautta lainalla Hertha Berlinin riveissä. Bundesliigaseura on tiettävästi ykkösenä 24-vuotiaan keskikenttämiehen siirtokilvassa, mutta kiinnostusta on kertynyt myös muualta.

Eintracht Frankfurt, Werder Bremen ja Borussia Mönchengladbach olivat kaikki Grujicin perässä jo viime kesänä. Mestarien liigan puolivälieriin selvinnyt Atalanta, sekä Valioliigassa pelaavat Crystal Palace ja Aston Villa ovat myös kyselleet serbialaispelaajan saatavuudesta.

Marko Grujic on palannut Liverpooliin, mutta ei jäädäkseen. Kuva: Getty Images

Grujic oli Jürgen Kloppin ensimmäinen hankinta Liverpoolin managerina tammikussa 2016, kun pelaaja siirtyi Anfieldille 5,5 miljoonalla eurolla Belgradin Punaisesta Tähdestä.

LUE MYÖS: Huonoja uutisia Liverpoolille – keskikenttäpelaajan alkukausi vaarassa polvivamman takia

Yhteensä 14 kilpailullista ottelua Liverpoolille pelannut Grujic teki viimeisimmän esiintymisensä Kloppin alaisuudessa joulukuussa 2017 Brightonia vastaan. Sen jälkeen hän on viettänyt lainajakson Cardiff Cityssä ja Herthassa, missä hän teki viime kaudella neljä maalia 29 sarjaotteluun.