Manchester Unitedin entinen pelaaja Paul Ince ihmettelee seuran ratkaisua päästää Romelu Lukaku Internazionaleen.

Lukaku oli johdattamassa Interiä Eurooppa-liigan finaaliin, jossa hän onnistui myös maalinteossa rangaistuspotkusta. Vaikka Lukaku ohjasikin toisella jaksolla antisankarina Sevillan voittomaalin omaan maaliin, belgialainen oli yksi Interin johtohahmoista tällä kaudella.

– Onko siirrosta ollut hyötyä Man Unitedille? En usko, koska he tarvitsevat edelleen hyökkääjän. Jos katsotaan Sevilla-peliä, he eivät saaneet maalia. He tarvitsevat jonkun, joka laittaa pallon verkkoon, Ince sanoi BT Sportilla viitaten Sevillan ja Man Unitedin väliseen välieräotteluun.

– Kun näkee Lukakun tekevän niitä, herää kysymys, että miksi me päästimme hänet menemään? Ince jatkoi.

Lukaku siirtyi viime kesänä 74 miljoonalla eurolla Interiin. United maksoi aikanaan kesällä 2017 miehestä lähes 85 miljoonaa Evertonille.