Barcelona on kiinnostunut Manchester Cityn Angeliñosta. Sky Sportsin mukaan City on valmis kauppaamaan hänet eteenpäin, mutta pyytää pelaajasta 30 miljoonan euron siirtokorvausta.

23-vuotias laitapuolustaja vietti kauden 2019-20 jälkimmäisen puoliskon lainalla RB Leipzigissä. Hän auttoi Julian Nagelsmannin joukkueen Mestarien liigan välieriin, missä seura hävisi kuitenkin PSG:lle.

Angeliño teki lainajaksonsa aikana yhden maalin ja viisi maalisyöttöä 19 otteluun, kun Leipzig sijoittui Bundesliigassa kolmanneksi ja marssi Mestarien liigan neljän parhaan joukkoon. Ennen tammikuun lainaa Angeliño pelasi 12 ottelua Pep Guardiolan alaisuudessa.

[readmore from=Siirtouutiset]

Angeliño jätti Manchester Cityn jo kertaalleen vuonna 2018, kun hän siirtyi seuran kakkosjoukkueesta PSV Eindhoveniin. Hänen sopimukseensa lisätty takaisinosto-optio aktivoitiin kuitenkin viime kesänä, kun espanjalaislupaus palasi Etihadille kuudella miljoonalla eurolla.

Manchester Cityssä Angeliño taistelisi avauksen paikasta Benjamin Mendyn, Oleksandr Zinchenckon ja ajoittain vasemmalla pelaavan João Cancelon kanssa.