Newcastle Unitedin Matty Longstaff on allekirjoittanut uuden sopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Longstaffin aiempi diili tuli päätökseen jo kauden 2019-20 lopulla, mutta keskikenttälupaus on nyt suostunut jatkamaan St James’ Parkilla vähintään vuoteen 2022 saakka.

20-vuotias Longstaff teki debyyttinsä Newcastlen ykkösmiehistössä lokakuussa 2019 Manchester Unitedia vastaan. Hän onnistui saman tien maalinteossa ja sinetöi joukkueensa 1-0-voiton Ole Gunnar Solskjærin miehistöstä.

Joulukuun toisessa kohtaamisessa hän maalasi taas Manchester Unitedia vastaan, mutta silloin peli Old Traffordilla päättyi punapaitojen voittoon. Longstaff pelasi päättyneellä kaudella yhteensä 15 ottelua, joista yhdeksän tuli Valioliigan puolella.

[readmore from=Newcastle]

– Olen innoissani uudesta sopimuksesta. Sen kanssa kesti hieman toivottua pidempään, mutta olen todella iloinen, että se on saatu nyt maaliin. Juttelin Steve Brucen (manageri) kanssa ja keskustelumme jälkeen homma oli selvä, Longstaff kertoi Newcastlen verkkosivuilla.

Longstaffin vanhempi veli, Sean, pelaa myös Newcastlen keskikentällä ja on esiintynyt yhteensä 42 kertaa joukkueen ykkösmiehistössä.

– Pelaaminen Seanin rinnalla tekee pelaamisesta hyvin erityistä. Toivottavasti saan vyölleni muutaman pelin myös hänen kanssaan, Longstaff lisäsi.