Mestarien liigan loppuottelussa ei tänä vuonna nähdä valioliigajoukkuetta. Valioliigasta pisimmälle turnauksessa eteni Manchester City, joka putosi Lyonille puolivälierässä. C Moren studiotiimi ennusti kauden alkaessa voittoa nimenomaan Citylle.

Peräti kuusi seitsemästä arvioi, että mestaruuden voittaisi Pep Guardiolan Manchester City. Finaalissa kohtaavat tänään, sunnuntaina, PSG sekä Bayern München. Yksi poikkeus oli Sami Hyypiä, joka uskoi Liverpoolin uusivan mestaruutensa.

– Vieläkään ei olla opittu, että ei se Guardiola välttämättä tuokaan sitä pyttyä. Jotenkin optimistinen usko siihen on aina kauden alkaessa, C Morelle loppuottelun selostava Tuomas Virkkunen kommentoi.

Virkkunen uskoi, että City voittaisi mestaruuden ja finaalissa kaatuisi Barcelona, jonka taival päättyi murskaavalla tavalla Bayern Münchenille. Virkkunen uskoi, että Raheem Sterling voittaisi Mestarien liigan maalikuninkuuden, mutta Sterling muistetaan lähinnä karmaisevasta mokastaan Lyonia vastaan. Sterling teki lopulta kuusi osumaa Mestarien liigassa.

Myös Petri Pasanen uskoi Cityn mestaruuteen.

– Ehkä vähän myös toivoin, että tuolla pelitavalla voitettaisiin, Pasanen perusteli.

Pasanen sai kuitenkin toisen finalistin oikein, sillä hänen arvioissa City olisi voittanut loppuottelussa nimenomaan Bayern Münchenin. Pasanen oli myös hyvin hajulla maalikuninkuuden osalta, sillä Pasanen arvioi Robert Lewandowskin voittavan maalikuninkuuden 13 osumalla, mutta Bayern-kärjellä on kasassa jo ennen loppuottelua 15 täysosumaa.

– Olinko ainoa, joka sanoi, että Liverpool voittaa? Hyypiä naureskeli C Moren lähetyksessä.

Hyypiä arvioi, että Liverpool olisi voittanut loppuottelussa Manchester Cityn. Maalikuninkuutta Hyypiä tarjosi Man Cityn Sergio Agüerolle.