Chelsean aikeet hankkia Leicesterin laitapakki Ben Chilwell ovat olleet selkeästi esillä. Tämän kaupan toteutuminen näytti pitkään suorastaan varmalta, mutta viime päivinä on noussut esiin myös epäileviä äänensävyjä. Chilwellin lähdön kanssa vähintään yhtä ”varmana” pidettiin sitä, että James Maddison jättäisi seuran – toisin vaikuttaisi käyneen.

Mikäli Chilwell todella on siirtymässä toisaalle, on Leicesterin kerrottu olevan hyvin kiinnostavan nimen jäljillä tämän paikkaajaksi. Kyseinen ehdokas on Ajaxin argentiinalainen Nicolás Tagliafico. Sekä 27-vuotias itse, että tämän agentti ovat antaneet vahvoja signaaleita matkan jatkumisesta.

– Ajax on mahtava seura, mutta Eredivisie ei ole kovin vahva sarja, Tagliafico sanoi Radio Continentalille.

Agentti Ricardo Schlieper puolestaan puhui ¿Cómo te vaa, Benedetto?:lle.

– Haluamme siirron tapahtuvan nyt. Kaksi ja puoli vuotta tässä seurassa, se on juuri sopiva aika.

Valioliigan kerrotaan kiinnostavan 28 miljoonan euron hintaiseksi luokiteltua puolustajaa ensisijaisesti. Maanantaina kuultiin kuitenkin espanjalaislehti Marcan kautta huhu, jonka mukaan Barcelonan tuore päävalmentaja Ronald Koeman haluaisi pelaajan ryhmäänsä. Mikäli tämä siirto toteutuisi, tarkoittaisi se melkoisella todennäköisyydellä Jordi Alban vapautumista markkinoille.