Chelsea-puolustaja Antonio Rüdigerin mukaan Chelsean huomattava aktiivisuus kesän siirtomarkkinoilla on lähettänyt viestin joukkueen pelaajille, että heidän on nostettava tasoaan. Chelsea on naarannut riveihinsä jo Timo Wernerin, Hakim Ziyechin, Ben Chilwellin ja Malang Sarrin. Lisäksi Thiago Silvan ja Kai Havertzin odotetaan vielä siirtyvän Lontoon sinisiin.

Chelsea osoitti positiivisia merkkejä viime kaudella nuoresta joukkueestaan huolimatta, mutta jäi lopulta 33 pistettä sarjakärjestä. Lisäksi joukkueen puolustustilastot olivat kärkikymmenikön huonoin, mikä vaatii manageri Frank Lampardilta korjausliikkeitä.

Lukuisten vahvistuksien myötä Rüdiger tietää, että Lampard odottaa muiden pelaajien astuvan esiin kauden alkaessa.

[readmore from=Chelsea]

– Minusta on aina mukavaa nähdä uusia kasvoja joukkueessa. Viime kesän siirtopannan jälkeen toivoimme tietysti saavamme todellisia vahvistuksia. Hakimista minulla oli saman tien hyvä tunne. Suhteeni ja mielipiteeni Timosta tiedetään jo, Rüdiger kertoo Transfermarktille.

– Tällaisilla nimillä seura yrittää viestiä ennestään joukkueessa oleville ihmisille, että meidän halutaan ottavan askel eteenpäin kehityksessä. Minusta se on mahtavaa!

Chelseassa voitiin olla tyytyväisiä Mestarien liiga -paikkaan viime kauden päätteeksi, mutta suuren rahankäytön myötä tulee myös suuret odotukset. Chelsea on antanut kilpailijoilleen myrskyvaroituksen, ja aikoo tosissaan haastaa liigamestaruudesta tulevalla kaudella.

– Olemme jo osoittaneet pärjäävämme parhaita vastaan yksittäisissä otteluissa. Meiltä kuitenkin puuttuu tasaisuutta kauden mittaan, mutta se on normaalia suhteellisen nuorelle joukkueelle.