Chelsea vahvistaa puolustaja Malang Sarrin siirtyvän lontoolaisjoukkueen riveihin. 21-vuotias Sarr on tehnyt viiden vuoden sopimuksen, mutta alkavan kauden hän jatkaa vielä lainasopimuksella. Sarr siirtyy Chelseaan ilmaissiirrolla hänen sopimuksensa umpeuduttua kesällä OGC Nicen kanssa.

Nicen kasvatti Sarr teki Ranskan liigassa debyyttinsä 17-vuotiaana ja sai uralleen unelma-alun iskiessään heti voitto-osuman Rennesiä vastaan. Nuoresta iästään huolimatta hänelle on kertynyt jo 102 Ligue 1 -ottelua.

– Malangin hankkiminen oli mahdollisuus, jota emme voineet menettää. Hän on mahtava lupaus ja tulemme tarkkailemaan häntä tarkasti lainajaksonsa aikana, toivoen hänen pikaista paluuta Chelseaan. Olemme hyvin iloisia saadessamme toivottaa hänet tervetulleeksi seuraan tänään, Chelsea-johtaja Marina Granovskaia kommentoi.

Maajoukkuetasolla Sarr on edustanut Ranskaa kaikissa U16-U21-joukkueissa, mutta vanhempiensa taustan vuoksi hän voisi edustaa A-maajoukkuetasolla myös Senegalia.

Sarrin hankinta on toinen vahvistus lyhyen ajan sisään Chelsean puolustusosastolle. Eilen Chelsea sai viimeisteltyä laitapuolustaja Ben Chilwellin hankinnan Leicesteristä.