Kun huhut Lionel Messin mahdollisesta siirrosta Barcelonasta Manchester Cityyn alkoivat levitä maailmalle, oli yksi innostuneimmista julkisuuden henkilöistä eittämättä legendaarisen Oasis-yhtyeen laulaja Liam Gallagher. Jo tiistai-iltana Messin lähtötoiveiden tultua julki Gallagher twiittasi täynnä intoa: ”Messias on matkalla Manchester Cityyn, hei tiedättehän”.

Liam Gallagher

@liamgallagher
The messiah on his way to Manchester City fc c’mon you know LG x

Gallagher on elinikäinen Manchester Cityn fani, eikä ole pysyä nahoissaan mahdollista Messin saapumista ajatellessaan. Niinpä Gallagher taipui myös esittämään lupauksen Twitterissä.

Eräs argentiinalainen Twitterin käyttäjä ehdotti Gallagherille, että mikäli Messi todella siirtyy Manchester Cityyn, Gallagherin pitäisi matkustaa Argentiinaan konsertoimaan. Ja tämähän Oasis-miehelle sopi, sillä ytimekäs vastaus tuli nopeasti. ”Sovittu”, Gallagher lupasi.

Liam Gallagher

@liamgallagher

Lu_macloughlin

@Lukinhs_
If Messi goes to Mcity you must come to play a gig in Argentina come on
Deal