Newcastle on kiinnostunut Arsenalin Ainsley Maitland-Nilesista ja Liverpoolin Rhian Brewsterista, kertoo The Telegraph.

Newcastle on kysellyt Arsenalilta Ainsley Maitland-Nilesin hintaa. Lontoolaisseura haluaisi akatemiakasvatistaan 25 miljoonan punnan hyvityksen, joka on Newcastlelle kuitenkin liian paljon.

Viime viikolla Arsenal hylkäsi Wolverhamptonin 15 miljoonan punnan tarjouksen 23-vuotiaasta laitapelaajasta, jota Nuno Espirito Santo kaavailee Tottenhamiin siirtyvän Matt Dohertyn tilalle.

Newcastle on korkeasta hintalapusta huolimatta valmis taistelmaan Maitland-Nilesista. Seura uskoo, että pelaaja on halukas siirtymään St James’ Parkille. Newcastlen siirtokassa on kuitenkin vain 30-35 miljoonaa puntaa tänä kesänä, minkä takia Steve Brucen on yritettävä tinkiä siirtokohteidensa pyyntihinnoista mahdollisimman paljon pois.

[readmore from=Siirtouutiset]

Newcastle lukeutuu myös useiden valioliigaseurojen joukkoon, jotka olisivat halukkaita hankkimaan Liverpoolin jännittävän nuorukaisen Rhian Brewsterin ensi kaudeksi lainalle. Liverpool ei kuitenkaan ole vielä päättänyt, mitä se aikoo 20-vuotiaan kanssa tehdä.

Brewster vietti viime kauden toisen puolikkaan lainalla Swanseassa ja teki 10 maalia 20 otteluun Englannin Mestaruussarjassa. Jürgen Klopp on tästä syystä halukas testaamaan häntä mahdollisimman paljon harjoituskauden aikana.