Thiago Alcântaran odotetaan lähtevän Bayern Münchenistä tänä kesänä. Seuran toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge uskoo saavansa espanjalaisesta keskikenttäpelaajasta tarjouksen tulevien päivien aikana.

Liverpool on ollut vahvasti yhdistettynä Thiagon hankintaan, vaikka Rummenigge sanoi aiemmin tällä viikolla, ettei Valioliigan hallitseva mestari ole ollut Bayerniin yhteydessä.

Bayern on vaatinut Thiagosta 30 miljoonan euron siirtokorvausta, mikä on Liverpoolin mielestä liikaa, kun kyse on 29-vuotiaasta pelaajasta, jonka sopimus päättyy alle 12 kuukauden kuluttua. Rummeniggen mukaan tarjous on kuitenkin tuloillaan.

[readmore from=Liverpool]

– Hän näyttäisi jättävän meidät. Hänelle oli tärkeää, että hän osoitti osaavansa pelata hyvin isoissa peleissä. Kun tilanne päättyy tähän tilanteeseen, se sattuu hieman. Odotan saavani hänestä tarjouksen muutaman päivän sisällä, Rummenigge kertoi Goalille.

Thiago auttoi Bayern Münchenin kolmeen mestaruuteen tällä kaudella, kun saksalaisjoukkue juhli Bundesliigan, Saksan Cupin ja Mestarien liigan voittoa Hansi Flickin alaisuudessa.