Jürgen Kloppin mukaan häntä tulisi syyttää Rhian Brewsterin pilkkumokasta, kun Liverpool-nuorukainen jäi ainoaksi epäonnistujaksi lauantain Community Shieldin rangaistuspotkukilpailussa Arsenalia vastaan.

Brewster hyppäsi kentälle ottelun viimeisillä hetkillä, jotta hän saisi osallistua lähestyvään rangaistuspotkukilpailuun. 20-vuotiaan hyökkääjälupauksen laukaus kimposi kuitenkin yläriman kautta katsomoihin, jonka jälkeen Pierre-Emerick Aubameyang sinetöi Arsenalille voiton rangaistuspotkukilpailun viimeisellä kierroksella.

Kloppin mukaan vastuu Brewsterin pilkkumokasta jäi hänen harteilleen, sillä hän ei koskaan aiemmin ollut nähnyt pelaajan epäonnistuvan 11 metristä.

[readmore from=Liverpool]

– Tämä ei vahingoita Rhiania. Jos ketään voi syyttää, syyttäkää minua. Halusin hänet ampumaan koska hän on todellinen viimeistelijä ja itsevarma. Tänään, hän ei ollut. Sitä tapahtuu elämässä ja jalkapallossa, Klopp kertoi ottelun jälkeen lehdistölle.

– Meidän on kaikkien opittava ja osoitettava, että me osaamme käsitellä tappiot. Jos hän olisi tehnyt maalin ja joku muu olisi epäonnistunut, teema olisi ollut samanlainen. Tällaiset mokat ovat mahdollisia. En ollut koskaan aiemmin nähnyt hänen missaavan [pilkulta], mutta sitä tapahtuu.