Matt Doherty joutui erikoisen tehtävän keskelle heti sen jälkeen, kun hän oli suorittanut 15 miljoonan punnan siirtonsa Wolverhamptonista Tottenhamiin sunnuntaiaamuna.

Dohertysta tuli aiemmin tänään Tottenhamin kesän kolmas pelaajahankinta. 28-vuotias puolustaja pelasi viimeiset kymmenen vuotta Wolverhamptonissa, mutta on ilmeisesti kannattanut Arsenalia vielä pidemmän aikaa.

Tottenham julkaisi hänen siirtonsa jälkeen hilpeän videon Dohertysta, missä hän joutui poistamaan vuonna 2012 julkaistuja twiittejään Arsenalin kannattamisesta. Yhdessä niistä luki: ”Rakastan Arsenalia ikuisesti ja ikuisesti.”

Toisessa samana vuonna julkaistussa twiitissä luki: ”Kyllä, minä olen JÄTTIMÄINEN Arsenal-fani!” Sekin lensi suorinta tietä roskakoriin.

Videosta muodostui saman tien somehitti. Sitä on katsottu kirjoituksen hetkellä jo yli 4 miljoonaa kertaa. Voit katsoa videon allaolevasta upotuksesta tai tästä linkistä.

 

Tottenhamin kannattajat toivovat, että Doherty voi auttaa joukkuetta sijoittumaan viidettä vuotta peräkkäin Arsenalin yläpuolelle Valioliigan sarjataulukossa, kun kausi 2020-21 potkaistaan käyntiin syyskuussa.

Tottenham kohtaa kauden ensimmäisessä valioliigaottelussaan Watfordin 5. syyskuuta.