Michael Keane on suostunut allekirjoittamaan uuden viisivuotisen sopimuksen Evertonin kanssa, kertoo The Times.

27-vuotias englantilaistoppari sai aiemmin tällä viikolla kutsun Gareth Southgaten Nations League -miehistöön ja haluaa pelata uransa viimeisetkin huippuvuodet Goodison Parkilla. Keanen nykyinen sopimus olisi tullut päätökseen kesällä 2022.

Keane siirtyi Evertoniin 25 miljoonalla punnalla Burnleysta vuonna 2017. Hän kärsi siirtonsa jälkeen useista hankalista ajanjaksoista sinipaitojen alakerrassa, mutta on palannut parhaimmalle tasolleen taas Carlo Ancelottin alaisuudessa.

[readmore from=Siirtouutiset]

Keane pelasi täydet minuutit Evertonin jokaisessa yhdeksässä ottelussa Valioliigan käynnistyttyä uudelleen koronaviruspandemian aiheuttaman pelitauon jälkeen.

Timesin mukaan Keane saapuu St George’s Parkille maanantaina allekirjoittamaan jatkosopimuksensa Evertonin kanssa ennen osallistumista Englannin maajoukkuemiehistöön.