Brasilialainen toimittaja Marcelo Bechler väittää espanjalaisen Sportin mukaan, että Manchester City on ryhtynyt jo valmistelemaan videoita Lionel Messistä.

Sport kirjoittaa, että manchesterilaiset odottavat Messin ja Barcelonan tilanteen kehittymistä, eikä seura siksi ole sotkeutumassa osapuolten välisiin neuvotteluihin, koska pelkää mahdollisia sanktioita.

City odottaa Sportin mukaan sitä, että Barcelona ja Messi päätyvät jonkinlaiseen ratkaisuun. Katalonialaisseura on pattitilanteessa kapteeninsa kanssa, sillä Messi ei halua pelata Barcelonassa loppuun sopimustaan, jota on jäljellä yksi vuosi.

Manchesterissa tiedetään kuitenkin, että jos Citylle aukeaa mahdollisuus hankkia Messi, pitää siirron julkistuksen olla massiivinen. Manchester Cityn kerrotaan ohjeistaneen sisällöntuottajaansa valmistelemaan yksityiskohtaista esittelyvideota argentiinalaistähden urasta, jotta videota voidaan tarpeen tullessa käyttää siirron julkistustilaisuudessa.

Manchesterilaisseurassa tiedostetaan, että Messin hankkimisessa saattaa mennä vielä kauan, mutta City haluaa käyttää tämän ajan tuottaakseen Messistä mahdollisimman paljon materiaalia.