Manchester Cityn omistava City Football Group (CFG) on ostanut enemmistöosuuden Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla pelaavasta Troyesista.

Troys on jo kymmenes CFG:n omistama seura. City Football Groupin talliin kuuluvat sen ja Manchester Cityn lisäksi myös Girona (Espanja), Lommel SK (Belgia), New York City FC (Yhdysvallat), Melbourne City (Australia), Yokohama F. Marinos (Japani), Montevideo City Torque (Uruguay), Sichuan Jiuniu (Kiina) ja Mumbai City (Intia).

– Olemme olleet kiinnostuneita ranskalaisesta jalkapallosta ja ihailleet Troyesia pitkään, joten olemme iloisia kymmenennen seuramme hankinnasta ja siitä, että olemme tulleet pysyvästi Ranskaan, kommentoi CFG:n toimitusjohtaja Ferran Soriano yhtiön tiedotteessa.

Viime kaudella Troyes tuli Ligue 2:ssa neljänneksi, kun Ranskan jalkapallokausi päättyi ennenaikaisesti koronaviruspandemian takia. Troyes voitti Intertoto Cupin vuonna 2001 ja Ligue 2:n mestaruuden kaudella 2014-15.

ESTAC Troyes

@estac_officiel
🔹 𝐂𝐨𝐦𝐦𝐮𝐧𝐢𝐪𝐮𝐞́ 𝐨𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐥
L’ESTAC rejoint le City Football Group !
Plus d’infos 👉 bit.ly/ESTAC-CFG