West Bromwich Albion on vahvistanut hankkineensa Cédric Kiprén Wigan Athleticista neljän vuoden mittaisella sopimuksella. Mediatietojen mukaan WBA maksaa nuoresta topparista 1,1 miljoonaa euroa.

23-vuotias keskuspuolustaja vietti viimeiset kaksi vuotta Wiganissa ja pelasi yhteensä 77 ottelua joukkueen alakerrassa. Viime kaudella Kipré auttoi Wigania pitämään 12 nollapeliä 36 ottelussa Englannin Mestaruussarjassa – tehden myös kaksi maalia.

West Bromwich Albion

@WBA
Kipré announced. ☑️

We're delighted to welcome defender Cedric Kipré to The Hawthorns on a four-year contract ✍️

Kipré on syntynyt Pariisissa, mutta edustanut alle 23-vuotiaiden maajoukkuetasolla Norsunluurannikkoa. Hän aloitti jalkapallouransa PSG:ssä, jonka jälkeen hän pelasi vuodesta 2014 vuoteen 2017 Leicesterissä. Wiganiin hän siirtyi skottiseura Motherwellista.