Sky Sportsin mukaan Newcastle yrittää hankkia riveihinsä hyökkääjä Callum Wilsonia Bournemouthista sekä puolustaja Jamal Lewisia Norwichista.

Wilsonista on ollut kiinnostunut ainakin myös Aston Villa. Sen tekemän tarjouksen (15 miljoonaa puntaa) Bournemouth kuitenkin hylkäsi perjantaina. Brittilehden mukaan Newcastle olisi tarjonnut 20 miljoonaa puntaa, eikä Bournemouth ole vielä vastannut tarjoukseen.

Valioliigasta pudonneen Bournemouthin kärkimies haluaisi tiettävästi jatkaa uraansa Valioliigassa, eikä Mestaruussarjassa. Wilson on esiintynyt myös Englannin maajoukkuessa.

Norwichin laitapuolustajasta Lewisista tehty 13,5 miljoonan punnan tarjous on puolestaan hyväksytty seuran puolelta Sky Sportsin mukaan. Myös Liverpool oli aiemmin kiinnostunut Pohjois-Irlannin maajoukkuepelaajasta. Norwichin päävalmentaja Daniel Farke ei haluaisi luopua avainpelaajastaan.