Real Madridin keskikenttäpelaaja Dani Ceballos pelaa Arsenalissa lainalla myös tulevalla kaudella.

Espanjan A-maajoukkueessa kahdeksasti esiintynyt Ceballos, 23, pelasi viime kaudella Tykkimiesten riveissä 37 ottelua, joissa hän teki yhteensä kaksi maalia ja syötti yhtä monta. FA Cupissa hän pelasi Arsenalin avauksessa välierässä ja loppuottelussa lontoolaisten edetessä kilpailun mestaruuteen.

– Olemme innoissamme, kun saamme Danin takaisin tänne ensi kautta varten. Hänen laatunsa on tiedossa vakuuttavan viime kauden jälkeen, joka päättyi siihen, että hän oli avainroolissa FA Cupin menestystarinassamme, kommentoi Arsenalin tekninen johtaja Edu seuran tiedotteessa.

– Dani oli olennainen osa joukkuettamme viime kaudella, jonka hän päätti loistavassa vireessä. Rakastan Danin intohimoa ja sitoutuneisuutta, ja hän on valtavan taitava pelaaja. Me kaikki toivotamme hänet iloissamme takaisin ja odotamme innolla hänen jatkavan siitä, mihin hän jäi, lisäsi päävalmentaja Mikel Arteta.

Real Madrid hankki Ceballosin vuonna 2017 Real Betisistä hänen voitettua samana kesänä alle 21-vuotiaiden EM-kisojen parhaan pelaajan palkinnon. Ceballos ei ole kuitenkaan onnistunut murtautumaan Madridin pelaavaan kokoonpanoon. Hän pelasi Los Blancosissa kahden kauden aikana yhteensä 56 ottelussa, usein vaihdosta sisään tullen, ennen ensimmäistä lainasiirtoaan Arsenaliin.

Arsenal

@Arsenal
🗞 Dani Ceballos has rejoined us for a second successive season-long loan from Real Madrid!