Tottenhamin Danny Rose toivoo löytävänsä itselleen uuden seuran Englannin ulkopuolelta tänä kesänä. Puolustaja ei enää halua pelata José Mourinholle, jota hän syytti tiettyjen pelaajien suosimisesta maanantaina julkaistussa jaksossa osana Amazon Primen dokumenttisarjaa.

Rose palasi Tottenhamin miehistöön vietettyään viime kauden toisen puolikkaan lainalla Newcastlessa. Steve Brucen miehistö ei halua pelaajaa takaisin itselleen, sillä se on lähellä hankkia Jamal Lewisin Norwichista 13,5 miljoonalla punnalla.

Rose ei ole pelannut yhtäkään ottelua Tottenhamin preseason-kauden aikana pudottuaan vasemman laitapuolustajan tontilla nokkimisjärjestyksen neljännelle sijalle. Lauantain ystävyysottelussa Watfordia vastaan Mourinho peluutti mieluummin teini-ikäistä Dennis Cirkiniä.

30-vuotias Rose on kipeästi säännöllisen peliajan perässä, sillä hän haluaa voittaa itselleen paikan Englannin EM-kisajoukkueesta. Hän ei mahtunut tässä kuussa Gareth Southgaten Nations League -miehistöön.

Tottenham on valmis myymään Rosen, mutta kauppaisi hänet mieluummin Valioliigan ulkopuolelle. Rose on kuitenkin avoin siirtymään ulkomaille ja herättänyt kiinnostusta erityisesti Italiassa. Tammikuussa Internazionale oli kiinnostunut hankkimaan hänet ennen kuin Ashley Young siirtyi Milanoon.

Tällä hetkellä Lazion kerrotaan tarkkailevan entistä Leeds-puolustajaa, jolla on enää vuosi sopimusta jäljellä Tottenhamissa.

[readmore from=Tottenham]

Amazon Primen tuottamassa dokumenttisarjassa All or Nothing: Tottenham Hotspur kamerat saivat nauhalle eriskummallisen tilanteen Mourinhon toimistosta, kun portugalilaisluotsi oli jättänyt Rosen toista kertaa peräkkäin kokoonpanon ulkopuolelle viime tammikuussa. Videolla Rose ärähti Mourinholle seuraavasti:

– Muut ovat olleet pas***a harjoituksissa, pas***a peleissä, mutta he pelaavat silti jokaisen ottelun ja ovat jokaisen ottelun kokoonpanossa. Se ei ole reilua!

Lähde: London Evening Standard