Belgialle kaksi maalia 5-1 -voitto-ottelussa Islannista iskenyt hyökkääjä Michy Batshuayi kommentoi puheita tulevaisuudestaan seuratasolla. Muutaman päivän kiertäneet huhut pitävät ilmeisesti paikkansa.

– Olenko tekemässä uuden sopimuksen Chelsean kanssa, ja siirtymässä sen jälkeen lainalle Crystal Palaceen? Olet oikeilla jäljillä epäillessäsi niin, 26-vuotias sanoi RTBF:lle.

Batshuayin vuonna 2016 alkanut aika Chelsean kirjoilla on kulkenut seuralle tavalliseen tapaan; belgikärki on ollut lainalla Borussia Dortmundissa, Valenciassa, ja viimeksi juuri Crystal Palacessa, jonne tie on nyt siis viemässä jälleen.

– Itselleni tärkeintä on saada peliaikaa, jotta olen valmis jälleen maajoukkuetehtäviin.

Hyökkääjän henkilökohtainen tilasto on melkoisen kirjava; kaksinumeroisia ottelumääriä on vyöllä niin Jupiler Leaguesta, Valioliigasta, La Ligasta, Bundesliigasta, kuin Ligue1:stä, lukemattomien cup-kilpailuiden lisäksi.

Transfermarkt kertoo Batshuayin tämän hetkisen markkina-arvon olevan maltillinen 14 miljoonaa euroa. Nykyinen sopimus Chelsean kanssa päättyy ensi kesänä, ja seura luottaneekin pelaajan iskukyvyn maajoukkueessa jatkuvan myös EM-kisoissa, jolloin tästä myytäessä saataisiin enemmän kirstuntäytettä. Uudella pelaajasopimuksella tuskin on kummoisia urheilullisia vaikuttimia.