Liverpoolin ja Manchester Cityn entinen keskikenttäpelaaja Steve McManaman uskoo, että Gareth Bale voisi päästä takaisin parhaalle tasolleen Valioliigassa.

Walesilaistähti Bale, 31, on voittanut Real Madridissa lukuisia pokaaleja siirryttyään seuraan vuonna 2013 Tottenhamista, mutta hän on ajautunut Espanjassa hankalaan tilanteeseen. Madridin kannattajat ovat kääntyneet Balea vastaan, eikä päävalmentaja Zinédine Zidanella ole hänelle käyttöä. Tilanne on hankala myös Real Madridille, sillä Bale on yksi seuran isopalkkaisimmista pelaajista.

Viime kesänä Bale oli siirtyä kiinalaiseen Jiansgu Suningiin, mutta siirto kaatui Real Madridin viime hetken vaatimuksiin.

Hiljattain Bale sanoi, että paluu Valioliigaan saattaisi kiinnostaa häntä, jos sellainen mahdollisuus ilmenisi. Itsekin Real Madridia edustanut McManaman, 48, uskoo, että paluu Englantiin voisi tehdä Walesin maajoukkuetähdelle hyvää.

– Uskon, että Gareth Bale voisi pelata Valioliigassa ja päästä takaisin parhaalle tasolleen. Ainakin toivon niin, kommentoi McManaman Goalin mukaan.

– Tiedän, että hän on 31-vuotias. Tietty hän on ollut usein loukkaantuneena, mutta hän ei ole pelannut viime vuosina juurikaan jalkapalloa, joten hänen pitäisi olla kunnossa ja vahva.

– Garethille tärkeintä on pelata jalkapalloa, ja jos hän ei pysty tekemään sitä Real Madridissa, niin minusta hänen pitäisi yrittää jossain muualla.