Chris Smalling ei ole osallistunut Manchester Unitedin joukkueharjoituksiin tällä viikolla, kertoo The Telegraph. Smalling on neuvotellut edustajiensa kanssa hänen pysyvästä siirrosta Serie A -joukkue AS Roman riveihin.

AS Roma haluaisi hankkia Englannin entisen maajoukkuepuolustajan pysyvästi riveihinsä hänen vakuuttavan lainajaksonsa jälkeen. Italialaisseura on valmis maksamaan 30-vuotiaasta 15-20 miljoonaa puntaa.

Smalling ei osallistunut Manchester Unitedin joukkueharjoituksiin tiistaina tai keskiviikkona. Torstaina hän harjoitteli yksinään Unitedin kuntovalmentajan kanssa. Smalling toivoo, että hänen pysyvä lähtönsä Old Traffordilta saadaan sujuvasti maaliin ilman minkäänlaista eripuraa.

[readmore from=Manchester-United]

Smalling on pelannut Manchester Unitedin ykkösjoukkueessa yli 300 ottelua. Hän siirtyi seuraan Fulhamista kymmenen vuotta sitten noin 10 miljoonalla punnalla, mutta putosi viime kesänä pois Ole Gunnar Solskjærin suunnitelmista Harry Maguiren saapumisen jälkeen.

Smalling palasi parhaimmalle tasolleen viime kaudella, kun hän nousi avainrooliin AS Roman alakerrassa ja esiintyi yhteensä 37 ottelussa ennen lainajakson umpeutumista. Smallingin United-sopimus on voimassa vielä kahden vuoden ajan, mutta hänen toiveensa olisi palata mahdollisimman pian Italian pääkaupunkiin.