Valioliigakauden 2020-21 avauskierros jatkuu Liverpoolin ja Leeds Unitedin kohtaamisella kello 19:30 Suomen aikaa. Odotetun kamppailun avauskokoonpanot ovat nyt selvillä.

Valioliigamestaruuttaan puolustava Liverpool lähtee Mestaruussarjan voittaneen nousijaseuran kimppuun erittäin vahvalla miehistöllä.

Kippari Jordan Henderson palaa punapaitojen avaukseen missattuaan viime kauden loppuhuipennuksen polvivamman takia. Hyökkäystä miehittävät tuttuun tapaan Mohamed Salah, Roberto Firmino sekä Sadio Mané.

Liverpool FC

@LFC
Here’s how we line up for our @premierleague opener 👊🔴

#LIVLEE

Marcelo Bielsan nimeämästä avauskokoonpanosta puuttuu sen sijaan Leeds Unitedin ennätyshankinta Rodrigo, joka aloittaa kamppailun penkiltä. Piikissä avaa viime kaudella 16 sarjamaalia tehnyt Patrick Bamford. Puolustajavahvistus Robin Koch tekee kuitenkin valioliigadebyyttinsä alusta alkaen.

Leeds United

@LUFC
📰 Your #LUFC Starting XI...